25 noviembre 2014

Presentación de la "La sèrie de la teva vida" en Girona


Fecha: Viernes, 28 de noviembre de 2014
Hora: A las 19:00h
Lugar: Espai Marfa de Girona

El próximo viernes 28 de noviembre a las 19:00 horas, los dobladores Marc Zanni (Son Goku) y Joan Sanz (Vegeta) presentarán su libro "La sèrie de la teva vida" en el Espai Marfa de Girona. La actividad ha sido organizada por el Servicio de Información Juvenil del Espai Marfa y la Biblioteca Salvador Allende junto la colaboración d'Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes, quienes colaboraran en el evento cediendo un photocall de Dragon Ball Z de 2 x 3 metros para el disfrute de los asistentes, y la entidad Aula Manga UdG.

Para aquellos que aún no conozcáis esta obra, decir que este libro es un pequeño homenaje que rinden los dobladores catalanes donde nos narran personalmente qué les ha supuesto dar vida a estos personajes, así como nos dan a conocer algunas de sus anécdotas personales. El libro viene acompañado de un audio CD, en el cual encontraremos el libro narrado con sus propias voces y que, si eres fan de la serie, no te puedes perder. 

Decir que, si aún no habéis tenido la ocasión de conocerlos personalmente y tenéis la posibilidad de asistir al evento, no dejéis escapar de asistir al evento que, sin querer desvelar muchos detalles, estará cargado de diversión y sorpresas.

Mai s'havia vist un fenomen social com el de Bola de Drac, que als Països Catalans va revolucionar la televisió i va marcar diverses generacions; la seva força va ser tal que, dues dècades després, encara fascina a grans i petits. Però, no seria el és, sense Marc Zanni i Joan Sanz, que van donar veu, en el sentit més literal de la paraula, als personatges de Son Goku i Vegeta. En agraïment a tots el seus seguidors fidels, aquests professionals del doblatge han volgut explicar-nos, a través del llibre "La sèrie de la teva vida", com van viure i què va suposar per a ells posar-se en la pells d'aquests dos personatges. 

Al llibre també hi trobarem anècdotes i secrets de la mítica sèrie d'animació amb els quals podrem recuperar alguns dels millors moments de la nostra vida. Perquè... què seria de la nostra infància i joventut sense Bola de Drac?
L'activitat, que serà gratuïta, està organitzada pel Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfa i la Biblioteca Salvador Allende amb la col·laboració de les entitats Aula Manga UdG i ACAB (Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes). En aquesta ocasió tan especial, presentarà l'activitat l'humorista gironí Dani Lagi.

Entradas relacionadas


Por: Jess

No hay comentarios:

Publicar un comentario